Met het professioneel advies en de jarenlange ervaring in de vastgoedsector is anzimmo uw geschikte partner voor een vlotte verkoop. Ook indien u een woning, appartement of ander vastgoed wil verhuren staat anzimmo klaar om u hierbij te ondersteunen.

Diensten

Gratis waardebepaling

Wenst u uw woning, appartement of ander vastgoed te verkopen en bent u benieuwd wat de waarde ervan is ?

anzimmo komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Geen schatting dus, maar een gefundeerde en eerlijke waardebepaling van uw vastgoed, zonder loze beloften.

Als professionele makelaar doen wij niet mee aan “overschatting” om een pand toch maar in onze verkoopsportefeuille te krijgen. Wij geloven dat alle partijen belang hebben bij een realistische waardebepaling zodat een verkoop op een vlotte manier kan worden gerealiseerd aan een eerlijke en correcte prijs.

Bel ons voor een vrijblijvende en gratis waardebepaling op 0497/66.19.41 of stuur ons een aanvraag.

Wij nemen alle zorgen over

Met ons professioneel advies en jarenlange ervaring in de vastgoedsector is anzimmo uw geschikte partner voor een vlotte verkoop.

 • Na een grondige analyse, krijgt U van ons gratis een realistische waardebepaling. 
 • Wij maken een volledig verkoopsdossier op (met kadastrale gegevens, bodemattest, stedenbouwkundige voorschriften, energieprestatiecertificaat (EPC), elektrische keuring, …). 
 • Via onze uitgebreide publiciteitskanalen, bieden wij uw vastgoed aan een zo ruim mogelijk publiek aan. 
 • Bovendien beschikken wij over een eigen uitgebreide databank met potentiële kopers voor uw vastgoed. 
 • Wij vergezellen kandidaat-kopers tijdens plaatsbezoeken en onderhandelen met hen de beste condities voor de verkoop van uw vastgoed. 
 • U blijft geen weken in het ongewisse, wij informeren u veelvuldig over de stand van zaken. 
 • Wij maken een rechtsgeldige verkoopsovereenkomst en begeleiden u tot bij de akte voor de notaris naar uw keuze. 
 • Wij werken aan een zeer voordelig tarief zonder in te boeten op kwaliteit. 
 • Bovendien zijn er geen andere (administratie)kosten.
 • Voor alle duidelijkheid : kosten voor het afleveren van de attesten van EPC, elektrische keuring, keuring mazouttank, … zijn altijd ten laste van de eigenaar/verkoper. 
 • Wij vragen slechts 4 maanden (ipv 6 maanden) exclusiviteit voor de verkoop van uw vastgoed. Geen tijd dus om op onze lauweren te rusten. 
 • Na afsluiten van het verkoopscontract met anzimmo krijgt U een bedenktijd van 7 werkdagen waarin u, indien gewenst, alsnog dit contract kan ontbinden. 
 • Geen verkoop = geen kosten !! Indien het zo mocht zijn dat wij ondanks al onze inspanningen uw eigendom binnen de vooropgestelde termijn niet kunnen verkopen, dan bent u ons géén kosten verschuldigd.

Bel ons voor een afspraak op 0497/66.19.41 of stuur ons een aanvraag.

Wat bij verhuur?

Ook indien u een woning, appartement of ander vastgoed wil verhuren staat anzimmo klaar om u hierbij te ondersteunen.

Wij bepalen samen met U de geschikte huurprijs en vergelijken de verhuurmarkt op het tijdstip dat u uw eigendom wil verhuren.

Via onze uitgebreide publiciteitskanalen, bieden wij uw vastgoed aan een zo ruim mogelijk publiek aan. Bovendien beschikken wij over een eigen uitgebreide databank met potentiële huurders voor uw vastgoed.

Ook wanneer we een solvabele huurder voor uw pand hebben gevonden, bieden we een blijvende ondersteuning. We verzorgen de huurovereenkomst, regelen de huurwaarborg, begeleiden de huurders inzake de verzekeringen en maken een plaatsbeschrijving op.

Tot slot regelen we voor u de verplichte registratie van de huurovereenkomst en plaatsbeschrijving.

Bel ons voor een afspraak op 0497/66.19.41 of stuur ons een aanvraag.